Nieuw: Terrace Design Centre

Paardekooper-Hulst light & terrace design opent een nieuwe vestiging. Vanaf deze week kan je voor high end terrace design terecht in ons nieuwe design center aan de Energiestraat 3, Naarden. De nieuwste collectie is binnen! Hoewel we nu nog druk aan het uitpakken en verbouwen zijn, mag je zeker langskomen om te zien hoe het wordt. Welcome!

Ze zijn dag en nacht aan het werk in het nieuwe Terrace Design Center van Paardekooper-Hulst. zaterdag, 8 maart gaan we echt open. Maar morgen, vrijdag 7 maart, mag je zeker langskomen.
Bijna alle dozen zijn uitgepakt in het nieuwe Terrace Design Center van Paardekooper-Hulst aan de Energiestraat 3 in Naarden. Topmerken als Kittal, B&B Italia en Tribu zijn klaar voor de zomer. En die is toevallig vandaag begonnen, zo lijkt het. Ton Paardekooper, Dennis Hulst en collega’s onderbreken graag hun laatste kluswerk om je de nieuwste zomertrends te laten zien.