Exterieur verlichting

Exterieur verlichting van Paardekooper-Hulst

Naast een lichtplan voor uw interieur kan ook gedacht worden aan een lichtplan voor uw tuin, terras, balkon of dakterras.

Aan de hand van het tuinontwerp wordt vakkundig de keuze voor passende verlichtingsarmaturen gemaakt, die de juiste accenten in uw tuin naar voren brengen. Bij het geven van het exterieur lichtadvies wordt naast het tuinontwerp rekening gehouden met uw wensen, de omgeving en de sfeer die u wilt creëren.

Wilt u de exclusieve verlichting van uw interieur in lijn hebben met het buitenleven? Paardekooper-Hulst heeft lichtadviseurs die precies weten precies hoe zij dit voor u kunnen bewerkstelligen. Een uniformiteit van exclusieve armaturen is werkelijk een ware toevoeging van uw woning en tuin, terras, balkon en of dakterras.

Voor een duidelijk beeld van de verschillende exterieur verlichtingsarmaturen bent u van harte welkom in hun showroom. Onder het genot van een kopje koffie kunt u hier zich uitgebreid laten informeren en advies verkrijgen waarbij rekening wordt gehouden met uw voorkeuren en wensen. De showroom met alle exclusieve exterieur verlichtingsarmaturen is gevestigd in Naarden-Vesting.

Decoratieve verlichting

Uitlichting tuin huis

Wand- en plafondverlichting

Menu