J. Adams

J. Adam’s & Co lanceren de nieuwe Spot Desk Light. Handgemaakt in Groot-Brittannië, elegant, geïnspireerd op het midden van de eeuw ontwerp zal elke werkruimte zeker opvrolijken.

De Spot Desk Light is gemaakt van machinaal bewerkt massief messing en vervaardigd in de metaalbewerkingsfabriek van het merk stijl, met industriële details en een slank silhouet. Onderdeel van de nieuwe Spot-collectie taakverlichting voor binnen, Design Director Will Earl heeft het ontwerp van de massief koperen bureaulamp gecombineerd met een luxe glanzende Nero Maquina marmeren of romige matte albasten basis. Een gevlochten zwart koord maakt het ontwerp compleet.

De Spot Desk Light biedt de perfecte balans tussen vorm en functie en is met de spot in hoogte verstelbaar kop die langs de massief koperen steel omhoog of omlaag kan bewegen. De meerassige verstelbare kop maximaliseert de ontwerpen flexibiliteit verder en kan in elke richting en hoek worden gericht om een warm licht te werpen waar de focus ook ligt verlichting is nodig. Met een verzonken LED-lichtbron wordt visuele verblinding geminimaliseerd, waardoor dit de perfecte lamp is bureaugenoot.

Lees meer