Projectverlichting

Projectverlichting voor bedrijfsruimte

Wanneer u het gehele (bedrijfs)pand wil voorzien van de optimale verlichting bent u bij Paardekooper-Hulst aan het juiste adres. Aan verlichting op kantoor en werkomgeving worden andere eisen gesteld dan aan verlichting in de woning. Goed licht draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit. Goed licht hoeft echter niet koud en steriel te zijn: ook het licht op de werkomgeving kan sfeervol en warm zijn. Wij verzorgen voor bedrijfsruimte een optimaal lichtplan waarbij de juiste sfeer plus efficiency naadloos samengaan. Door jarenlange ervaring en up-to-date kennis van huidige trends kunnen wij de werkomgeving omtoveren tot een sfeervolle en productieve werkplek.
Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen of neem een kijkje bij ons in de showroom.

Vragen? Klik voor direct advies

Laat een lichtplan opstellen

Wij kunnen een lichtplan voor uw bedrijf opstellen. Dit lichtplan bestaat uit verlichting die uw bedrijfspand nodig heeft om uw werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Om dit lichtplan volledig naar uw wens te kunnen maken komen wij op de locatie kijken om alles op te meten en een gevoel te krijgen met de ruimte. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om een passend lichtplan te maken. Verlichting is essentieel voor een bedrijfsruimte. Het is niet alleen zeer praktisch, het werkt ook sfeer verhogend. Wij werken onder andere met merken zoals Occhio, Modular en Artemide. Benieuwd naar al onze vooraanstaande merken? Bekijk ze hier. Wilt u een lichtplan laten maken? Dan kunt u gewoon contact opnemen met een van de lichtadviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Showroom in Naarden-Vesting

Wilt u graag weten met welke type verlichting Paardekooper-Hulst werkt alvorens u het lichtplan laat maken? In Naarden-Vesting hebben wij een showroom waarin vrijwel het hele assortiment te zien is. Hierdoor kunt u een beter beeld vormen en keuze maken over het type verlichting dat u graag wilt laten verwerken in uw lichtplan.

Topmerken en topdesigners
Wij werken onder andere met merken zoals Brand van EgmondCTO Lightning en Ochre. Benieuwd naar al onze vooraanstaande merken? Bekijk ze hier.

Vibia Wireflow - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Tobias Grau XT-S tafellamp kantoorverlichting - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Vibia Wireflow - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Paardekooper Hulst Project Mito compositie hanglamp verticale Sento D wandlamp
PvD Concept Slot project kantoor - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
PVD Concept White Line Nis plafondlamp kantoor - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Ochre Artic Pear hanglamp kroonlchter - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Paardekooper Hulst Project Mito compositie hanglamp II
Occhio Mito Volo hanglamp kantoorverlichting - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Mito Volo hanglamp kantoorverlichting - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Mito sospeso hanglamp kantoorverlichting - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Mito Linea Volo kantoorverlichting hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Mito hanglamp kantoorverlichting - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Mito Linea Terra vloerlamp kantoorverlichting - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Louis Poulsen Artichoke hanglamp koper - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Mito alto Side plafondlamp wallwasher - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Delta light Super Loop hanglamp kantoorverlichting - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.