Projectverlichting

Project verlichting voor bedrijfspanden

Wanneer u het gehele bedrijfspand wil voorzien van de meest optimale verlichting bent u bij Paardekooper-Hulst aan het juiste adres. Voor kantoren gelden vaak andere voorwaardes dan voor woningen. Het juiste licht kan bijdragen aan een hogere arbeidsproductiviteit.

Deze manier van projectverlichting kent voor deze lichttoppers geen geheimen meer. Door de jarenlange ervaring en up-to-date kennis van de huidige trends kunnen zij u geheel van dienst zijn.

Een op maat gemaakt lichtplan

Voor projectverlichting maakt Paardekooper-Hulst een zo optimaal mogelijk lichtplan. Dit lichtplan bestaat uit alle verlichting die uw bedrijfspand nodig heeft om uw werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Om dit lichtplan volledig naar uw wens te kunnen maken komen ze graag op locatie kijken om alles op te meten en een gevoel te krijgen met de ruimte.  Vervolgens gaan ze voor u aan de slag om een passend lichtplan te maken. Verlichting is essentieel voor een bedrijfsruimte. Het is niet alleen zeer praktisch, het werkt ook sfeer verhogend. Een passend lichtplan is dan ook een heuse toegevoegde waarde voor uw bedrijfspand.

Showroom in Naarden-Vesting

Wilt u graag weten met welke type verlichting Paardekooper-Hulst werkt alvorens u het lichtplan laat maken? In Naarden-Vesting hebben zij een showroom waarin vrijwel alle verlichting aanwezig is. Hierdoor kan u een beter beeld vormen en keuzes maken over het type verlichting wat u graag wil laten verwerken in uw lichtplan. De adviseurs nemen dan uw voorkeuren mee wanneer zij het lichtplan voor u samenstellen.

Wilt u een lichtplan laten maken? Dan kunt u gewoon contact opnemen met een van de lichtadviseurs om de mogelijkheden te bespreken  telefonisch (035) 6941005 of even langs gaan in de showroom.

Menu