Buitenverlichting

Exclusieve buitenverlichting bij Paardekooper-Hulst

De mooiste buitenverlichting vindt u in Naarden-Vesting.

Vragen? Klik hier voor direct advies

Naast een lichtplan voor het interieur kunnen wij ook een lichtplan maken voor uw voor- en achtertuin, terras, balkon, oprit, garage of dakterras.

Exclusieve buitenverlichting

Wilt u de exclusieve verlichting van uw interieur in lijn hebben met het exterieur van de woning? Paardekooper-Hulst heeft lichtadviseurs die precies weten precies hoe zij dit voor u kunnen realiseren. De inrichting van de woning gaat naadloos over in verlichting van tuin, terras, balkon en dakterras. Aan mooie buitenverlichting wordt vaak te weinig aandacht besteed, terwijl dit juist een van de belangrijkste sfeermakers is voor uw tuin en woning.

Aan de hand van het tuinontwerp stellen wij een lichtplan op dat de juiste accenten in uw tuin uitlicht maar ook de complete tuin op een sfeervolle manier verlicht. Bij het geven van exterieur lichtadvies wordt naast het tuinontwerp rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, de omgeving en de sfeer die u wilt creëren.

Voor een compleet overzicht van de verschillende buitenlampen en exterieur verlichting bent u van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie kunt u hier zich uitgebreid laten informeren en advies krijgen op basis van woning, voorkeuren en wensen. De showroom met exclusieve exterieur verlichtingsarmaturen is gevestigd in Naarden-Vesting.

Neem contact op via (035) 694 10 05 of info@paardekooper-hulst.nl

Decoratieve verlichting

RODA Pillow lantern vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Jacco Maria Outsider vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Foscarini Twiggy Grid vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Flos Captain Flint outdoor vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Foscarini SOLAR vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Flos Superarchimoon vloerlamp Philippe Starck Outdoor - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Marset Cala-IP65 vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Half dome overhang lamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Paardekooper-Hulst Design Verlichting Terrasmeubels Vibia Wind vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.

Uitlichting tuin huis

PvD concepts NONA-mini vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Sito_basso Volt vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Sito palo vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Deltalight Kix S pin prikspot vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Vibia Meridiano wandlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
PvD concepts Simply vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Modular GEORGE vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Modular Kabaz vloerlamp HIT-ME prikspot vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
PvD concepts Nona bar vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Paardekooper-Hulst Design Verlichting Terrasmeubels Bega portable on-ground spot incl cable - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Deltalight Montur S P 65 LED vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.

Wand- en plafondverlichting

Tekna Nautic Annet mesh wandlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Tekna Essex c nautic wandlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
PvD concepts Simply wandlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Modular Kabaz wandlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
- Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Deltalight Momba up down wandlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Paardekooper-Hulst Design Verlichting Terrasmeubels PvD concepts Simpy Pillar up-down wandlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.