Terrasmeubelen

TERRASMEUBELEN VAN PAARDEKOOPER-HULST

Uw terras voorzien van high-end terrasmeubilair of echte design meubelen voor buiten? Paardekooper-Hulst heeft een ruime verscheidenheid aan terrasmeubelen die niet alleen uw tuin, terras, balkon of dakterras van comfort kunnen voorzien, maar denk ook eens aan uw sauna of wellness ruimtes.

Daarnaast verkopen wij natuurlijk ook innovatieve designverlichting om uw gehele buitensfeer compleet te maken.

Het high-end terrasmeubilair van Paardekooper-Hulst bied verschillende stijlen waardoor het mogelijk is voor uw tuin altijd de meest ideale oplossing te vinden. Uiteraard beschikken de lounge- en terrasmeubelen over ruime verscheidenheid aan “all weather” kussens en daarnaast een zeer elegante collectie die zich voornamelijk thuis voelt daar waar de zon op haar mooist is, zoals in strandhuizen, plezierjachten of buitenverblijven. Wij zijn op de hoogte van alle buitentrends en kunnen dit matchen met uw persoonlijke voorkeuren.

PERSOONLIJK ADVIES OVER High end TERRASMEUBILAIR

Wilt u persoonlijk advies over high-end terrasmeubilair? Bij Paardekooper-Hulst staan de adviseurs voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Wij  beschikken over een geweldige showroom waar u een ruime collectie high-end terrasmeubelen kunt zien, voelen en ervaren. Aan de hand van uw wensen en de sfeer in uw tuin kunnen de adviseurs voor u de beste match maken.

ADVIES OP LOCATIE

Wilt u liever dat wij bij u thuis langs komen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden bij Paardekooper-Hulst. Onze adviseurs kunnen dan de ruimtes goed  inschatten en direct kijken wat het beste past in uw tuin. Uiteraard kunnen zij natuurlijk ook uw tuin ook van verlichting voorzien.

Om in contact te komen met een van de adviseurs kunt u het beste bellen naar (035) 694 10 05 of een mail sturen naar info@paardekooper-hulst.nl.

Showroom: Ervaar de grenzeloze collectie

De sfeervolle showroom van Paardekooper-Hulst geeft een goed beeld van de brede collectie op het gebied van onderscheidende designverlichting. Naast de sterk uiteenlopende, hoogwaardige kroonluchters van diverse bekende ontwerpers is er een ruime keuze uit moderne verlichting voor alle vertrekken van uw woning of bedrijfspand. Naast het assortiment van binnenverlichting is er eveneens een ruim aanbod van buitenverlichting in diverse stijlen, welke extra in de zomermaanden wordt versterkt door exclusief hoogwaardig terrasmeubilair. De adviseurs van Paardekooper-Hulst staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en u van het beste advies te voorzien.

Terras meubel merken

Niets gevonden.

Menu