Exclusieve woningverlichting

Op zoek naar stijlvol design en sfeervolle luxe woningverlichting?

Wij bieden een ruim aanbod aan design armaturen die bij de inrichting en sfeer van uw woning passen. In ons pand in Naarden Vesting vindt u een ruim assortiment aan luxe design verlichting.

Stijlvolle verlichting van A-merken

Paardekooper-Hulst biedt uitsluitend A-merken op het gebied van designverlichting. Ons assortiment voor functionele basisverlichting bevat merken als Occhio, Modular, Delta Light, Wever & Ducré. Voor decoratieve verlichting is er een breed aanbod aan merken zoals Occhio, Modular, Delta Light, Wever & Ducré. Voor decoratieve verlichting is er een breed scala aan merken waarmee wordt gewerkt zoals Occhio, CTO Lighting, Brokis, Secto, Brand van Egmond, Louis Poulsen, Tom Dixon.

Voor een compleet overzicht van al onze exclusieve verlichting bent u welkom bij ons in de showroom te Naarden-Vesting. In de showroom worden desgewenst in een persoonlijk advies de verschillende armaturen samengesteld die speciaal voor uw woning kunnen worden toegepast. Hierbij wordt uitgegaan van uw persoonlijke smaak, voorkeur en inrichting van de woning.

Vragen? Klik voor direct advies

Moeilijk om te beslissen?

De adviseur helpt u bij het uitkiezen van de gewenste armatuur of de locatiebepaling. Wilt u advies over design verlichting voor het gehele huis? De lichtadviseur komt bij u langs om de woning, lichtinval en vertrekken te bekijken. Hierbij wordt er rekening gehouden met de ideale maatvoering die geschikt is voor uw woning. Niet elke ruimte is even groot en niet elke armatuur kan overal opgehangen of geplaatst worden. Met uw persoonlijke wensen in het achterhoofd kan de adviseur uw woning volledig voorzien van design verlichting.

Bij een lichtadvies op maat wordt voornamelijk gekeken naar de verdeling van het licht, de uitstraling van de armaturen en de lichtopbrengst in de ruimte. Hierbij worden de armaturen ook qua stijl op elkaar afgestemd passend bij het interieur en uw specifieke wensen.

Verschillende vormen van designverlichting

Wandlampen, staande lampen, plafonnières, kroonluchters, directe of indirecte verlichting. Designverlichting is er in alle vormen en maten voor alle doeleinden. Er is een ruim aanbod. Goede en gezellige verlichting in huis kan lastig zijn te realiseren. Is het moeilijk om een juiste keuze te maken? Leg ons uw wensen en budget voor en wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken. Kom langs in de showroom en onder genot van een kopje koffie kunnen wij u de verschillende opties voorleggen.

Wilt u eerst liever telefonisch een adviseur spreken? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op via (035) 694 10 05 of een stuur een e-mail naar info@paardekooper-hulst.nl.

Marset Discoco hanglamp zwart goud - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Louis Poulsen Artichoke hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Brand van Egmond Ersa hanglamp kroonluchter - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Terzani Mizu goud hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
CTO lighting Deco tafellamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Brand van Egmond Louise hanglamp kroonluchter - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Vibia Balance vloerlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
bomma_pebbles_lighting_suspension - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Sento Lettura vloerlamp leeslamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
CTO lighting Pierre vloerlamp I - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio sospeso Sento D hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
CTO lighting Artes Collective hanglamp kroonluchter - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Vibia Flamingo hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
CTO lighting Nimbus hanglamp kroonluchter - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Secto Design Octo hanglamp hout - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Luceplan Hope hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Vibia Wireflow hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Gallotti & Radice Bolle Tela hanglamp kroonluchter - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Modular Duell wandlamp zwart goud - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Louis Poulsen VL38 vloerlamp tafellamp leeslamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Tobias Grau Falling leaf hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
CTO lighting Array Cotton hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Sento verticale sento D bronze wandlamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Jacco Maris Coco hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Foscarini GLASS DROP hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Moooi Perch light hanglamp 5-licht - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Brokis Balloons vloerlamp tafellamp II - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Louis Poulsen ph tafellamp glas - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
CTO lighting Ring hanglampen II - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Mito Largo vloerlamp bronze booglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Occhio Mito sospensione compositie hanglamp - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.