Artemide

Artemide verlichting

Bent u op zoek naar kwalitatieve en stijlvolle verlichting voor in uw woning? Met Artemide verzekert u zich van verlichting dat meer dan alleen verlichting is. Duurzaamheid staat namelijk hoog in het vaandel bij Artemide. Bij elke stap in de ontwikkeling van Artemide lampen wordt er controle gehouden op de impact dat het product uiteindelijk zal hebben op het milieu. Naast dat Artemide hier controle op houdt, wordt er rekening gehouden met het energie verbruik. Dit is ook de reden waarom Artemide steeds vaker gebruik maakt van de LED technologie. Dit alles natuurlijk in combinatie met prachtig design.

Artemide Tolomeo dealer

Als officiële dealer van Artemide hebben wij beschikking over een breed arsenaal aan producten die wij kunnen leveren. De Artemide Tolome is hier een voorbeeld van. Deze design lamp is één van de meest verkochte design lampen ter wereld. De Artemide Tolomeo wordt veelal gebruikt in hotels, musea, woonkamers of kantoren.

Naast dat de Artemide verlichting is ontworpen met een oog op de duurzame ontwikkelingen, zijn de lampen ook voorzien van een krachtig design. De lampen staan er dan ook om bekend dat het meer dan gewoon lampen zijn. De Artemide lamp zorgt namelijk voor technische top prestaties. Dit strakke design en technische prestaties gaan gepaard met de duurzame hulpbronnen die worden verwerkt in de productie wat de Artemide de perfecte verlichting maakt.

Compleet assortiment aan designverlichting

Bij Paardekooper-Hulst treft u een bedrijf dat gespecialiseerd is in designverlichting. Wij voorzien in zowel buiten als binnen verlichting. In Naarden hebben wij een uitgebreide showroom die u een goed beeld geeft van onze designverlichting.

Artemide Tolomeo verlichting iets voor u? Kom langs in Naarden

Bent u benieuwd naar Artemide verlichting en of deze bij u past? Kom gerust langs in de showroom van Paardekooper-Hulst. Hier krijgt u een goed beeld van hoe de verlichting kan worden toegepast in het interieur. Heeft u baat bij advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van deskundig advies.

Bekijk ook deze merken