B&B Italia

B&B Italia

Wereldleider op het gebied van designer meubelen maakt B&B ITALIA het merk voor een ultiem design met een perfect comfort. Begonnen in 1966 en gevestigd ten noorden van Milaan in het hoofdkantoor ontworpen door Renzo Piano en Richard Rogers. De sterke relatie met internationale designers en de constante zoektocht naar perfectie maakt B&B ITALIA de leider in designmeubelen.

De mix van jarenlange ervaring en vakmanschap gecombineerd met de laatste innovatieve technologieën garanderen voor een hoge kwaliteit standaard met een constante productie.

 

B&B Italia outdoor

Vanaf 2000 lanceerde B&B ITALIA in samenwerking met ontwerpster Patricia Urguiola een B&B ITALIA outdoor collectie. Ook voor de buitenmeubelen gelden een tijdloos design gecombineerd met hoge kwaliteit en zitcomfort met het oog op duurzaamheid en milieu. Binnen de outdoor collectie bevinden zich B&B ITALIA banken die gepositioneerd kunnen worden in de veranda of in de tuin.

 

B&B ITALIA banken testen

Wilt u de collectie van B&B ITALIA niet alleen zien, maar ook testen? Kom bij ons langs in de showroom om de verschillende meubels te ervaren. Het zitcomfort is essentieel voor een ideale outdoor setting.

 

Inspiratie opdoen voor uw buitenleven

Wilt u meer informatie over de outdoor collectie van B&B ITALIA?  Kijk dan op onze website voor inspiratie of neem contact op met een van onze specialisten. De officiële website van B&B ITALIA kan tevens dienen als inspiratiebron.

 

Bekijk ook deze merken