Bega

Bega verlichting

Als u op zoek bent naar strakke en betrouwbare (buiten)verlichting, is Bega het merk dat u zoekt. Dit merk heeft meer dan 70 jaar ervaring in de markt en heeft hoge kwaliteitsverlichting ontworpen voor allerlei soorten gebouwen en buitenplaatsen. Bij Paardekooper-Hulst vindt u een uitgebreide selectie van buitenverlichting van dit mooie merk. Ons aanbod gaat samen met vakkundig advies en maatwerk.

Moderne en strakke verlichting

De ontwerpen staan bekend om hun geometrische vormen en minimalistische kleurgebruik. Wit- en zwarte kleuren domineren de collectie. Qua materiaalgebruik ziet u veel grafiet en aluminium terugkomen. Het harde grafiet zorgt voor stevigheid, maar geeft de Bega verlichting ook haar onderscheidende karakter. Het gebruik van sobere basisvormen en materialen doet denken aan het modernisme.

Bega buitenverlichting

Bega staat voornamelijk bekend om haar buitenverlichting, gezien deze bijzonder duurzaam, degelijk en stijlvol is. Dankzij jarenlang uitproberen, vallen en opstaan, zijn Bega buitenlampen zo ontwikkeld dat zij bestendig zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Bovendien is de afwerking tot in de details geperfectioneerd.

Bega buitenverlichting is te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het verlichten van opritten en paden, het uitlichten van bepaalde delen van de vegetatie, het benadrukken van het entrée of andere accenten in de architectuur die extra aandacht behoeven. Afhankelijk van de bestemming kan er gekozen worden voor een lamp die diffuus, gericht of sfeerlicht verspreidt. Daarnaast is er keuze uit staande lampen, plafondlampen, muurlampen en zelfs lampen die in de grond verwerkt worden. Deze grondlampen vereisen veel technische kennis, zowel op niveau van ontwerp als installatie. Bega is met deze en andere technologische hoogstandjes trendsetter op de lampenmarkt.

Kom langs bij Paardekooper-Hulst voor persoonlijk advies

Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenverlichting, naar staande of hangende verlichting, het aanbod van Bega is breed en biedt daardoor een oplossing voor iedere vraag. Bij Paardekooper-Hulst gaan we samen met u op zoek naar de perfecte lamp voor uw interieur of exterieur. Maak een afspraak via het contactformulier of bel naar (035) – 694 1005.

 

 

Bekijk ook deze merken