Bomma

Bomma verlichting bij Paardekooper-Hulst

Bomma, opgericht in 2012, brengt het traditionele Tsjechische glasambacht voortdurend naar nieuwe en dynamische niveaus. Met een eeuwenlange glastraditie in Oost-Bohemen achter ons, worden we nu bevoordeeld door een rijke pool van talent en vaardigheden van het hoogste niveau. In plaats van simpelweg deze tradities in stand te houden, gaat Bomma een stap verder en stelt het de hoogste normen van vandaag op het gebied van glasproductie.

Designverlichting uit Tsjechië

Onze meestervakmensen worden ondersteund door zo’n 300 enthousiaste teamleden in een nieuwe en ultramoderne productiefaciliteit die gedijt op in-house technologie. Bomma produceert elke dag 6 ton verfijnd extra helder kristal. Onze hightech machines op maat voor nauwkeurig smelten en meten stellen onze vakmensen in staat hun maximale potentieel voor handmatige afwerking te bereiken, wat altijd al geweldig was, te verbeteren en het prachtig te maken. Onze speciaal ontworpen technologie leent zich voor anders onhaalbare aanpassingen en kleurmenging.

De knowhow van Bomma opent zijn deuren voor ontwerpers, zakenpartners en particuliere klanten die onze technische teams en vakmensen voortdurend uitdagen. De nadruk van Bomma op hedendaags design, uitstekende glaskwaliteit en detail leverde hen in een verrassend korte tijd vele onderscheidingen en wereldwijde erkenning op. We genieten nu een uitzonderlijke positie in de markt, evenals talloze interessante projecten en samenwerkingen.

Bekijk de catalogus

Bekijk ook deze merken