Brand van Egmond

Brand van Egmond

Bent u op zoek naar een sierlijke lamp die een warme sfeer geeft aan de ruimte? De lampen van Brand van Egmond zijn echte sfeermakers. Lichtontwerper William Brand ontwerpt en vervaardigt sinds 1989 lampen onder dit merk. Bij Paardekooper-Hulst zijn we onder de indruk van zijn bijzondere ontwerpen en daarom trots dat we deze hebben kunnen toevoegen aan onze collectie.  

Brand van Egmond lampen

William Brand is eigenlijk opgeleid tot architect, maar ging al snel over op beeldhouwen. Deze combinatie van vakkennis komt samen in de opvallende constructies en kunstzinnige details. Als u op zoek bent naar een lichtobject dat een verhaal vertelt, u meesleept en emotie oproept, dan is een Brand van Egmond lamp wat u zoekt. Er is brede keuze uit verschillende typen lampen, gezien hij ieder jaar meerdere collecties uitbrengt met onder andere wandlampen, vloerlampen en hanglampen.  

 

 

Brand van Egmond kroonluchter

De kroonluchter is de meest klassieke lamp met haar een oorsprong in de middeleeuwen. Vroeger was dit lichtobject een statussymbool, omdat verlichting duur was. Nog altijd wordt een kroonluchter geassocieerd met luxe. Dankzij het moderne karakter van de Brand van Egmond kroonluchter geeft deze een avant-garde gevoel aan een klassieke inrichting, waar hij in een modern, minimalistisch interieur juist zorgt voor een klassieke tint. De kroonluchters brengen waar dan ook een sprankje geschiedenis en emotie aan in de kamer.

Meer weten over Brand van Egmond verlichting? Kom bij ons langs

Denkt u erover een Brand van Egmond lamp aan te schaffen? Voel u welkom om hem in het echt te komen bekijken in onze showroom op Kooltjesbuurt 1, Naarden. Onze lichtarchitecten helpen u graag bij het afstemmen van de verlichting op uw interieur of pand. Het kiezen van de juiste verlichting is maatwerk, maak daarom zeker in een vroegtijdig stadium gebruik van de kennis van onze specialisten. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier óf door te bellen naar (035) 694 10 05.

Bekijk ook deze merken