CTO

CTO Lighting

CTO Lighting verlichting nu bij Paardekooper-hulst

CTO Lighting is een Brits merk designverlichting dat zich kenmerkt door ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap. De collecties van CTO Lighting zijn modern in combinatie met elegantie en kwaliteit. Elke lamp van dit merk is uniek en wordt met de hand gemaakt. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van onder meer brons, satijn en messing. Daarnaast komt ook marmer vaak terug in de ontwerpen van CTO Lighting. Bij Paardekooper-Hulst zijn wij trots om dit merk in onze collectie te hebben en onze lichtarchitecten vertellen u er dan ook graag alles over.

Over CTO Lighting

CTO Lighting is ruim 20 jaar geleden, in 1998, opgericht met het idee om designverlichting te creëren zonder concessies te doen op kwaliteit. Dit hebben ze gedaan door enkel met de meest kwalitatieve materialen te werken en de top van Britse vakmensen in te schakelen. Hierdoor excelleert het merk in hun ontwerpen die elegantie en vakmanschap uitstralen.

 

 

De collecties van CTO Lighting

Zoals gezegd is elke lamp uit één van de collecties van CTO Lighting uniek doordat deze met hand wordt gemaakt. De handgeblazen lampen worden onder meer geïnspireerd door invloeden uit de natuur. Dit komt dan ook terug in de materialen die gebruikt worden in de vervaardiging. De collecties bestaan uit diverse soorten lampen, zoals wandlampen, tafellampen en vloerlampen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van CTO Lighting verlichting voor uw interieur? Kom langs in onze showroom en één van onze specialisten voorziet u van persoonlijk en passend advies voor uw situatie.

Meer weten over CTO Lighting? Neem contact op

Heeft u nog enkele vragen over de verlichting van CTO Lighting? Onze experts staan voor u klaar om u vrijblijvend van dienst te zijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar via (035) – 694 1005. Mailen kan natuurlijk ook, naar info@paardekooper-hulst.nl. Liever persoonlijk contact? Kom lang bij ons in Naarden en we bespreken samen met u de mogelijkheden.

Bekijk ook deze merken