Delta light

Delta Light

Bent u op zoek naar verlichting van een stijlvol topmerk? Delta Light heeft lampen van uitstekende kwaliteit en met een prachtig design. Het merk is van oorsprong Belgisch en is in 1989 opgericht. Tegenwoordig is Delta Light marktleider op het gebied van architecturale verlichting. Delta Light heeft een ruim assortiment aan verlichting. Het merk biedt onder andere wandlampen en buitenverlichting. Bij Paardekooper-Hulst voorzien we u graag van advies voor dit topmerk.

Delta Light wandlampen

Delta Light biedt wandlampen van uitstekende kwaliteit. Delta Light wandlampen hebben spots, waardoor de lampen in principe overal geplaatst kunnen worden. Wandlampen worden meestal voor de sfeer gebruikt, maar het kan daarnaast ook nog eens functioneel zijn. Hierbij kan u denken aan een Delta Light wandlamp voor naast uw bureau of in de slaapkamer. Kortom, stijl en functie gecombineerd in een prachtige lamp.

 

 

Delta Light buitenverlichting

Naast binnenverlichting, heeft Delta Light daarnaast ook nog een ruim aanbod van buitenverlichting. Delta Light buitenverlichting is uitstekend voor in uw tuin of op het balkon. Delta Light buitenverlichting heeft een luxe uitstraling, waardoor het ideaal te plaatsen is in uw exterieur.

Service en persoonlijke aandacht van Paardekooper-Hulst

Bij Paardekooper-Hulst bent u aan het juiste adres voor Delta Light verlichting. Eén van onze adviseurs denkt graag met u mee en maakt samen met u een lichtadvies op maat. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten hebben zij zeer veel expertise op het gebied van designverlichting en kunnen ze u van een persoonlijk en sfeervol plan voorzien.

Vragen over Delta Light buitenverlichting? Neem contact op

Heeft u nog vragen over Delta Light buitenverlichting of wandlampen? Of heeft u vragen over wat Paardekooper-Hulst voor u kan betekenen? Onze specialisten staan u graag te woord. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar via (035) – 694 1005. Liever contact per mail? Mail dan naar info@paardekooper-hulst.nl.

 

Bekijk ook deze merken