Extremis

Extremis tuinmeubelen

Het Belgische merk EXTREMIS begon in 1994 met het produceren van tuinmeubelen. Dirk Wynants begon met zijn vader, grootvader en twee broers in een houten schuur, een echt familiebedrijf. Met staal en het verzagen van bomen ontstond het eerste ontwerp, Gargantua. Zijn robuuste en toch verfijnde uitstraling gecombineerd met een sterk en onverwoestbaar ontwerp maakt dit een echt design stuk voor vele jaren.

Duurzaam en kwalitatief

Dirk zijn ontwerpen hebben al vele prijzen gewonnen en hierdoor behoort EXTREMIS ook tot de top van de internationale designwereld. EXTREMIS ontwerpt vanuit de gedachten dat het zowel nuttig moet zijn en gebruiksvriendelijk als functioneel en vooral duurzaam. En wanneer het al reeds beschikbaar is het altijd beter moet zijn. Duurzame producten van topkwaliteit en een ontwerp met een lange levensduur zorgen ervoor dat het ook een leven lang mee kan gaan. Een optimaal gebruik van grondstoffen, vermindering van het vervoersvolume zorgt ervoor dat ook zij hun steentje bijdragen aan een leefbare planeet voor de komende eeuwen.

Unieke EXTREMIS tuinmeubelen

EXTREMIS heft vele verschillende unieke tuinmeubelen, een voorbeeld hiervan is de Pantagruel. Dit is een grote ronde tuintafel waarvan het blad vergroot kan worden door de bankjes omhoog te schuiven. Deze innovatieve manier van werken kenmerkt EXTREMIS. Daarnaast hebben zij vele grote tuintafels waar met vele mensen aan gezeten kan worden. De EXTREMIS tuinmeubelen kenmerken zich ook door de combinatie van hout en metaal.  

Meer informatie over de EXTREMIS tuinmeubelen?

Wilt u meer informatie over de EXTREMIS tuinmeubelen? Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten of kom een kijkje nemen in onze showroom. Wij hebben verschillende modellen om uit te proberen en het comfort te ervaren. Om een van onze medewerkers te spreken kan u ons zowel bellen als mailen. Voor een actueel overzicht van onze openingstijden kan u op de contactpagina kijken. 

Bekijk ook deze merken

Menu