Flos

Flos verlichting

Bent u op zoek naar unieke designverlichting voor uw woning? Met designverlichting van Flos treft u prachtige verlichting welke een aanwinst is voor elk interieur. Flos is de absolute specialist op het gebied van Italiaanse designverlichting. Het merk staat bekend om haar hoogwaardige techniek dat verwerkt is in het design van de verlichting. De designverlichting van Flos heeft dan ook al meerdere awards binnengehaald. Bij Paardekooper-Hulst voorzien we u graag van advies over dit unieke, stijlvolle merk

Flos verlichting in Nederland

Bij Paardekooper-Hulst beschikken wij over een breed assortiment aan designverlichting. Een van de design merken die wij verkopen is Flos. Hiervan hebben wij onder meer de beschikking over buitenverlichting en railverlichting.

 

 

Flos buitenverlichting

Met buitenverlichting van Flos heeft u beschikking over prachtige verlichting die zorgt voor een extra dimensie in de sfeer op uw balkon, terras of tuin. De verlichting is bestemd tegen stof en water, hierdoor kan de buitenverlichting van Flos met gemak het Nederlandse klimaat aan. Naast dat de Flos buitenverlichting sterk is, kenmerkt de lamp zich ook door haar strakke en modieuze design.

Flos railverlichting

Flos railverlichting kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een inloopkast of in de keuken. De Flos-railverlichting kenmerkt zich door haar strakke en basic design.

Paardekooper-Hulst voor uw designverlichting

Naast Flos verlichting beschikken we bij Paardekooper-Hulst over een breed assortiment aan verlichting. Hierbij kunt u denken aan hoogwaardige kroonluchters van de meest bekende ontwerpers tot aan moderne verlichting voor uw woning en/of werkomgeving. Wij voorzien zowel in binnenverlichting als in buitenverlichting. Benieuwd naar onze verlichting? Kom dan gerust langs in onze showroom in Naarden.

Meer weten over Flos verlichting? Neem contact op

Heeft u interesse in Flos verlichting of heeft u nog enkele vragen? Neem dan eenvoudig  contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Bekijk ook deze merken