Foscarini

Foscarini lampen

Foscarini is een Italiaans lampenmerk en het merk werd in 1981 opgericht. Het is inmiddels één van de grootste merken op het gebied van design lampen. Foscarini lampen staan bekend om de traditionele en klassieke belijning, terwijl het wordt vormgegeven in een innovatief jasje. Foscarini heeft een ruim aanbod van lampen. Zo heeft Foscarini hanglampen, tafellampen en staande lampen in haar assortiment.

Staande lampen van Foscarini

Zoals eerder al in de tekst werd vermeld heeft Foscarini een ruim aanbod van verschillende soorten lampen. De Foscarini staande lamp past uitstekend in de woon- of slaapkamer, terwijl de Foscarini tafellamp ervoor zorgt dat uw bureau goed wordt verlicht. De Foscarini lampen zijn echter geen gebruikelijke lampen: de lampen staan bekend om het innovatieve karakter. Naast dat de lampen functioneel zijn, kunnen ze ook nog een grote esthetische waarde aan uw huis of bedrijfspand meegeven, een echte meerwaarde voor uw pand dus.

Service en advies van Paardekooper-Hulst

Voor Foscarini lampen zit u goed bij Paardekooper-Hulst. Wij bieden u lichtadvies op maat door één van onze adviseurs. Onze experts hebben jarenlange ervaring, vandaar dat zij u volledig van dienst kunnen zijn bij het aanschaffen van Foscarini hanglampen of tafellampen. Zo kunnen onze experts u advies op maat geven om ervoor te zorgen dat de lampen perfect aansluiten bij de rest van uw interieur. 

Vragen over Foscarini Light buitenverlichting?

Heeft u nog vragen over de Foscarini staande lamp of hanglamp? Of bent u benieuwd naar wat Paardekooper-Hulst precies voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze uitgebreide showroom. U kan ons bereiken via de telefoon en mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (035) 694 1005. Heeft u liever contact per mail? Mail dan naar info@paardekooper-hulst.nl. Onze experts staan u graag te woord en kunnen u advies op maat geven. 

Bekijk ook deze merken