Gandia Blasco

Gandia Blasco

GANDIA BLASCO begon begin 1940 met het produceren en exporteren van hoge kwaliteit dekens en vloerkleden. In de jaren 90 kwam zij onverwacht in de buitenmeubelen terecht met het ontwerp Na Xemena. Geïnspireerd door de eigen moderne en strakke woning van José Gandia-Blasco en de markt vol met gevlochten meubelen begonnen ze met het ontwerpen van buitenmeubelen. Er werd veel gebruik gemaakt van aluminium proefiel in de ontwerpen van GANDIA BLASCO. Het was een kleine collectie dat iedereen verbaast liet staan.

Herkenbaar design

Door Na Xemena kreeg GANDIA BLASCO  een wereldwijde bekendheid in de sector van de buitenmeubelen en al snel kwamen er meer collecties. Alle collecties waren geïnspireerd op de aluminium profielen. Ook met de samenwerking van diverse designers en de innovatie op het gebied van hoogwaardige en duurzame materialen hebben de collecties een herkenbaar design.

GANDIA BLASCO furniture

Buiten het vele gebruik van aluminium profielen is de GANDIA BLASCO furniture herkenbaar aan het gebruik van lichte kleuren en duidelijke lijnen. De collectie is ook veel terug te vinden langs zwembaden. De meubelen bieden veel comfort en hebben een zeer hoogwaardig design.

Benieuwd naar de nieuwste collectie?

Bent u benieuwd of de nieuwste collectie iets voor u is? In de showroom van Paardekooper Hulst kan u de GANDIA BLASCO furniture bekijken en ervaren. In de showroom lopen tevens verkoopmedewerkers rond die u kunnen helpen bij het uitzoeken van de meest ideale buitenmeubelen.

Wilt u liever een van onze medewerkers spreken zonder uzelf te verplaatsen? Wij kunnen al uw vragen ook middels de telefoon of email beantwoorden. Kijk op onze contactpagina voor de contactmogelijkheden. 

Niets gevonden.

Bekijk ook deze merken