J. Adams

Adams & Co is een Britse lichtontwerpstudio en -fabrikant, opgericht in 2016 door Bert Frank, mede-oprichter, maker en ingenieur Adam Yeats. J. Adams & Co is een merk met eenvoudige en eerlijke waarden en belichaamt een moderne benadering van de Britten design, vakmanschap en innovatieve techniek om verlichtingscollecties te creëren die elk interieur zullen verrijken betekenisvol verbinden met de mensen erin.

De esthetiek van het merk komt voort uit het industriële erfgoed en de traditionele productievaardigheden van Birmingham metaalbewerking fabriek. Onder leiding van Design Director Will Earl zijn de collecties van J. Adams & Co geïnspireerd op het midden van de vorige eeuw, klassieke stijlen, opnieuw vormgegeven in een eigentijdse vorm om verlichting te creëren met een tijdloze aantrekkingskracht en duurzame kwaliteit.

Het merk is gevestigd in het hart van de industriële wijk van Birmingham en in het centrum van de Britse metaalverwerkende industrie fabriek draait al meer dan 50 jaar. Historisch gezien produceert het verlichting, maar combineert het traditionele productie naast moderne technologie en techniek. J. Adams & Co is er trots op dat hij elke fase nauwgezet uitvoert het productieproces – van de verwerking van de grondstoffen tot het polijsten, afwerken en monteren om ervoor te zorgen dat elk en elk handgemaakt lichtontwerp is altijd van de hoogste kwaliteit.

Bekijk ook deze merken