Jacco Maris

Jacco Maris lampen

Jacco Maris ontwerpt sinds 1994 unieke lichtarmaturen die in het teken staan subliem ontwerp met minimaal gebruik van materiaal. Dit leidt tot bijzondere constructies van voornamelijk staal en metaal. Bent op zoek naar Jacco Maris lampen? Bij Paardekooper-Hulst vindt u een fraaie collectie van zijn werken. Onze lichtarchitecten kunnen u ondersteunen in het vinden van de perfecte lamp bij uw inrichting.

Jacco Maris designverlichting

De werkwijze van Jacco Maris leidt tot authentieke keuzes voor ontwerp en materiaal. Het opleggen van begrenzingen zorgt immers vaak voor een toename in creativiteit. Het minimale materiaalgebruik uit zich in eenvoudige lichtontwerpen die Jacco Maris toch spannend weet te maken door te spelen met complexe vormen en krachtige materialen. Denk aan zwart staal, messing en roestvrij staal, soms in combinatie met andere sterke materialen als leer. Ieder werk wordt met de hand gemaakt, wat bijdraagt aan het authentieke karakter van dit designermerk.

 

Jacco Maris hanglampen

In de collectie van Jacco Maris vindt u veel, uiteenlopende hanglampen. Wederom is de rode lijn minimalistisch materiaalgebruik, maar de modellen verschillen in uitbundigheid van vorm. Zo vindt u in het aanbod lampen die geïnspireerd zijn op de decoratieve Art Nouveau-stijl, maar ook ontwerpen waarin eenvoud centraal staat.

Bovendien zit er verschil in de manier waarop de hanglampen hun licht verspreiden. U vindt hanglampen met een lichtbron die naar beneden of boven toe gericht is, maar ook lichtbronnen die hun licht diffuus verspreiden.

Jacco Maris bij Paardekooper-Hulst

Waarom uw designlamp kopen bij Paardekooper-Hulst? Onze lichtexperts staan klaar om u te helpen bij de selectie van een lamp die aan al uw wensen voldoet. Bovendien kan een van onze experts bij u langskomen voor een advies op maat. Ons aanbod is zeer divers met zowel klassieke als moderne ontwerpen uit een unieke selectie van designermerken. U bent van harte welkom in onze showroom in Naarden. Voor vragen of opmerkingen bereikt u ons op (035) – 694 1005 of mail naar info@paardekooper-hulst.nl

Bekijk ook deze merken