Kettal

Kettal tuinmeubelen

Sinds 1966 is het Spaanse merk KETTAL internationaal producent van tuinmeubelen en terrasdesign. Oprichter Manuel Alorda bouwde een fabriek net buiten Barcelona dat begon met produceren van veelal aluminium meubelen. Al snel kwam er meer design in de meubels en begon de verkoop naar andere landen in de wereld. KETTAL tuinmeubelen zijn kenmerkend voor hun functionaliteit, hoge kwaliteit en het tijdloze design. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door zoon Alex Alorda. Met veel passie gaat hij verder met de jarenlange visie van KETTAL.

Excellentie door samenwerkingen

Door de samenwerking met grote internationale ontwerpers en designers, zoals Patricia Urguiola, Ronan & Erwan Bouroullec, Rodolfo Dordoni, Doshi Levien, Jasper Morrison, Michel Charlot, Emiliana Desig studio en onze Nederlandse Hella Jongerius, is Kettal internationaal bekend en gewaardeerd.

Milieuvriendelijke materialen

In de eerste jaren van de 21e eeuw kocht KETTAL de merken Hugonet, Triconfort en Evolutif en sindsdien werken ze samen als bedrijf onder de naam Grupo Kettal. Ook zijn ze zoals vele bedrijven meer bezig met het milieu dan voorheen. Voor hun KETTAL tuinmeubelen gebruiken ze uitsluitend milieuvriendelijke, weinig vervuilende en recyclebare lakken. Evenals hout van gecertificeerde kwekers. De productie vindt plaats in Spanje, Frankrijk en China.

Meer over KETTAL?

Benieuwd naar de collectie van KETTAL en wil je inspiratie op doen voor jouw buitenleven? Kijk dan op onze website voor inspiratie of de officiële site van KETTAL. Ook is het mogelijk om naar onze showroom te komen en de collecties, stoffen, kleuren en vooral het zitcomfort te ervaren.

Kettal Roll chair en Mesh sofa - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Bitta Swing Schommelstoel - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Maia egg armchair vieques tafel - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Pavillion H outdoor - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Maia armchair relaxchair Vieques table tafel - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Boma 3-seater sofa outdoor lounge - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Cala clubarmchair stoel - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Bitta sofa daybed bela rope - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Landscape daybed lounger ligbed - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Pavilion H outdoor II - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Cala dining armchair stoel - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Basket outdoor club chair stoel - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Bitta lounge armchair Bella Rope stoel - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Net armchair - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Mesh dining table - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Maia Egg hangstoel - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Landscape-Double-Lounger ligbed - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Maia relaxchair Egg Patricia Urquiola - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Roll dining armchair - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Boma sofa bank Zig zag pouff - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal VDL-pavilion Dion & Richard Neutra - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal Vimini sofa - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.
Kettal bitta 3-seater sofa bank - Designverlichting en luxe tuinmeubels bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie.

Bekijk ook deze merken