Modular

Modular lighting voor uw woning

Met Modular Lighting heeft u beschikking over prachtige lampen die zorgen voor mooie, heldere en elegante verlichting in uw woning of kantoorpand. Modular lampen staan voor kwaliteit wat gepaard gaat met een strakke look van de design lampen. Modular Lighting staat voor high end designverlichting waar u jaren mee vooruit kan. De verlichting draagt bij aan een stijlvolle inrichting van de ruimte in combinatie met functionaliteit. De sleutel van het succesvolle merk Modular Lighting is dan ook de combinatie van creativiteit, design en technologie. Bij Paardekooper-Hulst voorzien we u graag in persoonlijk advies voor uw woning of pand.

In de spotlight met Modular lampen

Het kiezen voor Modular verlichting is vrij simpel, het maakt namelijk niet uit welke verlichting er wordt gebruikt. Alle Modular verlichting is namelijk voorzien van minimalistische vormen die perfect passen in een stijlvol interieur. Het merk hecht namelijk veel waarde aan een minimalistisch design. Desondanks is Modular een merk verlichting dat onmisbaar is binnen de designverlichting. 

 

Interior Herengracht by Studio Ruim, Amsterdam.
Image free of rights for use by Studio Ruim for website, portfolio, presentations and publications.
Photographer’s name must be stated at all times.

 

 

Designverlichting specialist Paardekooper-Hulst

Paardekooper-Hulst is een bedrijf die voorziet in verschillende designverlichting. Hierbij kunt u denken aan verschillende high end merken. De producten die wij verkopen dragen bij aan goede en mooie verlichting maar zijn in de meeste gevallen ook een waardige aanvulling op het interieur. Designverlichting is onze passie en dit is dus ook de reden dat wij gespecialiseerd in het vak zijn en u goed kunnen adviseren wat het beste past bij uw interieur. Wij bieden verschillende soorten en merken verlichting aan. Een voorbeeld hiervan is de Modular verlichting. Benieuwd naar de verschillende designverlichting dat wij aanbieden? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden en u zal geïnspireerd worden op het gebied van verlichting!

Kom langs voor persoonlijk advies over Modular Lighting en andere designverlichting

Heeft u interesse gekregen in de mogelijkheden van Modular Lighting? Neem eenvoudig contact op en we voorzien u graag van persoonlijk advies. Benieuwd naar de andere verlichting van Paardekooper-Hulst? Kom gerust langs in onze showroom. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Bekijk ook deze merken