Tekna Nautic

Nautic verlichting

Nautic by Tekna is een collectie designverlichting gemaakt van pure materialen. De diverse stijlvolle verlichtingsarmaturen van het merk worden vervaardigd uit onder meer brons en koper. Daarnaast zijn ook gietijzer en messing materialen die veelvuldig terug te vinden zijn in de verlichting van Nautic. Het tijdloze karakter van de lichtarmaturen maakt het een collectie die in diverse interieurtypes past. Bij Paardekooper-Hulst bieden we een ruim assortiment uit de Nautic by Tekna collectie. Onze lichtarchitecten staan dan ook klaar voor u om u te helpen met persoonlijk en deskundig stijladvies.

 

Nautic by Tekna: een tijdloze collectie

De tijdloze verlichting van Nautic is geboren uit een streven naar eenvoud als oplossing voor verlichting. Dit komt terug in het materiaalgebruik, maar ook in vormgeving en functionaliteit van de verlichtingsarmaturen. In de collectie treft u buitenverlichting die uw exterieur een stijlvol en krachtig karakter geeft. De lampen zijn een duidelijk herkenningspunt en kunnen net de juiste accenten in uw exterieur naar voren laten komen, zonder extreem op te vallen.

Nautic verlichting heeft een beperkt aantal verkooppunten in Nederland. Paardekooper-Hulst is er daar één van. Wat ons daarnaast uniek maakt is de uitgebreide showroom, waar wij het grootste gedeelte van de collectie voor u hebben staan. Zo heeft u direct een goed beeld hoe de lamp er in het echt uitziet.

Exterieurverlichting van Paardekooper-Hulst

Naast Nautic verlichting bieden we bij Paardekooper-Hulst nog tal van andere merken designverlichting. Onze lichtarchitecten staan voor u klaar om alles hierover te vertellen. Indien gewenst kunnen ze, in samenspraak met u, een persoonlijk lichtplan voor u opstellen. Zo heeft u meteen een duidelijke indruk hoe de verlichting in uw situatie naar voren komt.

Meer weten over Nautic by Tekna? Neem contact op

Heeft u interesse in de exterieurverlichting van Nautic of heeft u nog enkele vragen? Kom lang bij ons in de showroom of neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via (035) 694 1005 of mailen naar info@paardekooper-hulst.nl. Onze specialisten helpen u graag met passend advies!

Bekijk ook deze merken