Occhio

Occhio verlichting

Bent u op zoek naar nieuwe verlichting in uw woning? Met Occhio verlichting beschikt u over kwalitatieve designverlichting. Gebruik maken van de juiste soort verlichting is bepalend voor de gehele sfeer in de woning. Occhio lampen zijn dan ook een echte aanwinst voor het interieur van uw woning of pand. Paardekooper-Hulst voorziet u graag van advies over verlichting van dit stijlvolle merk, maar natuurlijk ook over onze andere merken.

Occhio lampen voor uw woning of pand

Occhio lampen kenmerken zich door een minimalistisch, maar stijlvol ontwerp. Hier haalt Occhio dan ook haar kracht uit. Niet voor niets is Occhio marktleider in designverlichting. Bij Paardekooper-Hulst hebben wij de beschikking over diverse soorten Occhio lampen, zoals:

  • Occhio hanglampen: Occhio hanglampen zijn ideaal voor woningen met een mooi en strak design. De Occhio hanglampen zullen zorgen voor een nieuwe dimensie in het interieur van de woning.
  • Occhio wandlampen: Ideaal voor als u opzoek bent naar kwalitatieve designverlichting voor aan de wand.

Breed assortiment aan designverlichting

Naast dat wij beschikken over Occhio verlichting, hebben wij een breed assortiment aan diverse design verlichting. Stuk voor stuk verlichting van uitmuntende kwaliteit. Wij hebben precies het type lamp in ons assortiment dat aansluit op uw wensen, zoals wandlampen en hanglampen, maar ook buitenverlichting. Benieuwd naar het assortiment? U bent van harte welkom in onze showroom in Naarden voor een compleet beeld van onze collectie.

Verlichting advies op maat

De juiste keuze binnen onze collectie designverlichting maken kan een lastige opgave zijn. Zo heeft u te maken met verschillende aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden. Dat is de reden dat wij lichtadvies op maat aanbieden. Een van onze adviseurs creëert samen met u een persoonlijk lichtplan waarin u duidelijk voor ogen krijgt wat u kunt verwachten.

Interesse in Occhio verlichting van Paardekooper-Hulst? Neem contact op

Heeft u interesse in Occhio verlichting? Met onze vestiging in Naarden krijgt u juiste sfeerimpressies hoe de Occhio lampen het best tot zijn recht komen in het interieur van een woning. Naast dat u geïnspireerd wordt krijgt u een goed beeld van het brede assortiment aan verlichting. Heeft u nog overige vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze specialisten helpt u graag verder.

De nieuwe Mito van Occhio

Bekijk hier een uitgebreide pagina over de nieuwe Mito van Occhio. Neem contact met ons op, of kom naar de showroom om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.

Excellent redactie pagina herfst 2020 Occhio Mito - Designverlichting bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie
Designverlichting bij Paardekooper-Hulst. Gevestigd in Naarden-Vesting op het terrein van ’t Arsenaal van Jan des Bouvrie

Kom langs in onze showroom!

Wij hebben een grote voorraad Occhio verlichting in onze showroom. Kom bij ons langs om de perfecte verlichting voor jouw situatie te vinden.

Openingstijden
Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de toepassing van Occhio verlichting voor uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op!

    Bekijk ook deze merken