Ochre

Ochre verlichting

Bent u op zoek naar een statement lamp om uw interieur een chique twist mee te geven? De Ochre lampen in de collectie van Paardekooper-Hulst zijn hier perfect voor. Ochre is een designermerk dat in 1996 werd opgericht door de Britse designers Joanna Bibby en Harriet Maxwell Macdonald. Vier jaar later voegde Solenne de la Fouchardière zich bij het ontwerpersduo en daarna volgden er jaren aan ontwerp van luxueuze lampen, meubels en accessoires.

Het merk Ochre

Als u kiest voor een Ochre lamp zult u de eerste weken veel vragen en complimenten ontvangen. De lampen van dit merk zijn echte kunstobjecten met hun harmonieuze proporties, luxe materialen en weergaloze vakmanschap. Naast verkoop aan individuele consumenten, werken de ontwerpers van Ochre samen met internationaal leidende interieurdesigners en architecten. Ze hebben meegewerkt aan projecten voor privéwoningen, hotels en restaurants over de hele wereld.

Stijl en materiaal van de Ochre lamp

De Ochre lamp heeft een unieke stijl die het merk erg herkenbaar maakt. De lampen ogen erg rustig dankzij harmonie in de ontwerpen. Door de kunstzinnige keuzes die gemaakt zijn, worden de lampen door ieder direct herkent als handgemaakt.

De drie ontwerpers hebben een voorliefde voor traditionele materialen als glas, zijde en leer. Dit ziet u terug in de glazen druppels die veel werken kenmerken. Deze vallen als ware regendruppels uit de lucht en lichten op dankzij de LED lampen die erin verwerkt zijn. Dankzij de glazen regendruppels, de natuurlijke materialen en organische vormen doen de lampen denken aan de natuur. Met een Ochre lamp brengt u een stukje rust en harmonie aan in uw kamer.  

U heeft keuze uit verfrissende versies op de traditionele kroonluchter, wandlampen, tafellampen en vloerlampen.

Persoonlijk stijladvies over Ochre lampen

Bij Paardekooper-Hulst kunt u niet alleen rekenen op een zorgvuldig uitgekozen selectie designermerken, maar ook op het professionele advies van onze lichtarchitecten. Wij weten hoe persoonlijk de keuze voor een lamp is en bieden daarom maatwerk. Wilt u dat een van onze specialisten bij u langskomt om samen op zoek te gaan naar de best passende lichtbron? Maak dan hier een afspraak. U kunt ons ook bezoeken op Kooltjesbuurt 1, Naarden. 

Bekijk ook deze merken