Penta light

Penta Light

Het Italiaanse merk Penta Light is opgericht in 1975 en ze veroverde direct hun plek op de markt met unieke designverlichting die zich kenmerkt door sierlijkheid, kwaliteit, functionaliteit en superieur materiaalgebruik. Bij Paardekooper-Hulst hebben wij dit schitterende merk natuurlijk in de collectie. Onze specialisten kunnen u dan ook alles vertellen over de unieke stijlen van Penta Light collecties. Natuurlijk hebben wij de verschillende lampen van het Italiaanse merk in onze showroom om u een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden.

Penta Light Glo en andere collecties

Penta Light heeft veel verschillende soorten verlichting uitgebracht door de jaren heen. Hanglampen, tafellampen, vloerlampen en nog veel meer. Alle deze type lampen worden gekenmerkt door hun sierlijke vormen en het gebruik van kwaliteit sterke materialen.

Een van de bekendste lampen van het merk is de Penta Light Glo. Deze lamp is ontworpen door Carlo Colombo en uitgebracht in 2009. Colombo wordt gezien als één van de belangrijkste lichtarchitecten van Italië. Het toonaangevende ontwerp van de Penta Light Glo kenmerkt zich door een glazen bol die de straling van het licht nog meer tot zijn recht laat komen en zo een unieke sfeer in uw interieur creëert.

Penta Light bij Paardekooper-Hulst

Bij Paardekooper-Hulst zijn we trots dit unieke merk in onze collectie te hebben. Als één van de weinige punten in Nederland is Penta Light bij ons verkrijgbaar. Heeft u nog geen idee hoe deze lampen in uw interieur of exterieur passen? Onze lichtarchitecten helpen u graag met een persoonlijk lichtplan op basis van uw wensen.

Meer weten over Penta Light? Onze specialisten staan klaar

Wilt u meer weten over Penta Light of bent u benieuwd hoe dit merk in uw interieur past? Neem vrijblijvend contact op of plan een afspraak bij ons in de showroom. Telefonisch zijn wij bereikbaar via (035) – 694 1005 of mail ons op info@paardekooper-hulst.nl. Onze experts staan klaar om u van passend en persoonlijk advies te voorzien.

Bekijk ook deze merken