Porta Romana

Porta Romana

Porta Romana is een Brits designbureau voor verlichting en meubels. Waar Porta Romana is opgericht met de ambitie prachtige en inspirerende ontwerpen te maken, hebben ze deze ambitie waargemaakt. In de ruim 30 jaar dat het merk bestaat zijn er betoverende ontwerpen langsgekomen die keer op keer een onuitwisbare indruk achterlieten. Nog steeds werken er dagelijks zeer creatieve en inspirerende ontwerpers aan het creëren van nieuwe, unieke verlichting. Bij Paardekooper-Hulst zijn we dan ook trots om dit merk in ons assortiment te hebben. We vertellen u dan ook graag meer over dit bijzondere merk.

De collecties van Porta Romana

Elke nieuwe collectie van Porta Romana wordt ontwerpen met de focus om een verbluffend, origineel en technisch zeer uitdagend resultaat neer te zetten. Dit alles met in het achterhoofd een tijdloos en duurzaam design. Hieruit zijn al verschillende, prachtige ontwerpen gekomen voor elke plek in het huis. Van tafellampen tot aan plafondverlichting, van bijna elk type lamp heeft Porta Romana wel een stuk in de collectie.

Porta Romana bij Paardekooper-Hulst

Bij Paardekooper-Hulst hebben we een team van ervaren en vakkundige lichtarchitecten klaarstaan om u alles te vertellen over designverlichting zoals Porta Romana. Hierbij denken ze graag met u mee over het nog meer tot uiting laten komen van uw interieur als exterieur. Dit elke keer met een lichtplan op maat, zodat u direct kan inbeelden hoe het eindresultaat eruit komt te zien. In onze showroom in Naarden hebben we daarnaast bijna ons gehele assortiment uitgestald, zodat u de verlichting die u voor ogen heeft direct helder heeft.

Meer weten over Porta Romana? Neem contact op

Wilt u meer weten over Porta Romana verlichting, heeft u nog vragen of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Onze specialisten staan voor u klaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op (035) – 694 1005 of stuur ons een mailtje naar info@paardekooper-hulst.nl. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.

Bekijk ook deze merken