PVD Concept

PVD Concept bij Paardekooper-Hulst

De lampen van PVD Concept zijn minimalistisch, innovatief en passen perfect in een moderne inrichting. Ook hun buitenlampen kenmerken zich door een strak, ongekunsteld design. Dit Belgische merk is opgericht door Patrik van Daele, het creatieve brein achter de lampen. PVD Concept is ten alle tijd opzoek naar creatieve, eigen ontwerpen en houdt zich verre van veelvoorkomend imitatie- en jatwerk. PVD Concept lighting vormt een mooie aanvulling op de rest van ons assortiment bij Paardekooper-Hulst.

 

 

Indoor collecties van PVD Concept

PVD Concept lighting kent vier collecties, waaronder twee indoor en twee outdoor collecties. White Line en Kessler zijn indoor collecties die ieder uniek zijn qua vorm en kleur. White Line bestaat uit witte plafond- en muurlampen die na montage haast ingebouwd lijken te zijn. Om tot deze unieke eigenschap te komen, is er een jaar lang ge√ęxperimenteerd en onderzoek verricht. Deze discrete, tijdloze lampen zijn zo ontworpen dat ze geverfd kunnen worden om ze passend te maken in het interieur. Zo vallen ze helemaal weg in de muur en is de uitstraling nog luxueuzer. Het model SLOT kan bovendien gepersonaliseerd worden naar de juiste maat en kleur.

Kessler verlichting bestaat uit spotjes die over een rails bewegen. Dankzij dit systeem kunt u de spotjes exact richten op de voorwerpen in uw kamer die extra aandacht behoeven. Kessler verlichting is verkrijgbaar in aluminium kleur of zwart.

PVD Concept outdoor collecties

Nona Simply en Mirror zijn de outdoor collecties van PVD Concept. Nona Simply is een uitgebreide collectie bestaande uit onbehandelde bronzen muurlampen, staande en hangende spotjes. De lampen zijn duurzaam, omdat het brons ongevoelig is voor erosie. Ook deze ontwerpen zijn simpel en tijdloos en ogen natuurlijk tussen het groen.

Mirror is een subtiele, stylische lamp die uitgebracht is in twee versies: een spot en een lineaire lichtstreep. De lamp blend perfect in zijn omgeving in en verlicht deze met warm, wit LED-licht.

PVD Concept lamp aanschaffen? Paardekooper-Hulst helpt u

Overweegt u de aanschaf van een PVD Concept lamp? In onze winkel op Kooltjesbuurt 1, Naarden kunt u de ontwerpen bekijken en profiteren van het professionele advies van onze lichtarchitecten. Wilt u advies over de plaatsing van een lamp bij u thuis? Een van onze lichtexperts kan bij u op bezoek komen. Neem contact op via het contactformulier of bel naar (035) 694 10 05.

Bekijk ook deze merken