Roda

Roda tuinmeubelen

Het Italiaanse merk RODA begon in 1990 met het ontwerpen van puur buitendesign. Na het succes in eigen land ging het al snel wereldwijd. Gespecialiseerd in de productie van teakhouten meubelen waarbij het zich onderscheidde door hoge kwaliteit en perfectie in design. Door de visie van het binnen leven naar buiten te brengen en een grote marketingcampagne in 2000 kwam de grote bekendheid wereldwijd.

Nieuwe collectie RODA

In 2005 benaderde RODA één van de grootste italiaanse designers om een nieuwe collectie te ontwerpen die aansluit op het hedendaagse interieur design maar dan met buitenmaterialen. De NETWORK collectie is geboren. Een serie volledig uit teakhout met een weving van polyester banden en all-weather buitenkussens. Eenvoud, hoge kwaliteit en het comfort van een binnenbank. Hierna volgde er meerdere samenwerkingen met diverse ontwerpers en nieuwe duurzame innovaties.

Kenmerken RODA tuinmeubelen

De verschillende collecties die RODA aanbiedt kennen een aantal gemeenschappelijke factoren. De grootste gemeenschappelijke factor is misschien wel duurzaamheid. Zij laten weten dit één van de meest belangrijke kenmerken te vinden aangezien de materialen ook alle weersomstandigheden moeten kunnen doorstaan. Een zeer mooi voorbeeld van een dergelijke duurzame innovatie is het hydro kussen. Dit kussen is gemaakt van een stof wat waterbestendig is, maar nog steeds alle kwaliteiten en uitstraling bevat van een Italiaanse stof.

Wilt u de tuinmeubelen zien en uitproberen?

Bent u benieuwd of de tuinmeubelen van RODA iets voor u zijn? Wij beschikken over een showroom waar vele modellen zijn uitgestald. Hier kan u de collectie in het echt zien en ook uitproberen. Heeft u een andere vraag of wilt u in contact komen met een van onze medewerkers, schroom dan niet om te mailen of te bellen.

Niets gevonden.

Bekijk ook deze merken