Terzani

Terzani

Het luxueuze merk Terzani komt van origine uit Florence, Italië. Het merk kenmerkt zich door artistieke designs met oog voor detail. Kunst en verlichting komen bij dit merk samen, waarbij Italiaans vakmanschap en hoogwaardige techniek hand in hand gaan. Met recht kan er dan ook gesproken worden over kwalitatieve designverlichting. Natuurlijk bent u voor dit schitterende merk aan het juiste adres bij Paardekooper-Hulst. We vertellen u dan ook graag meer over Terzani verlichting.

Vakmanschap van Terzani lampen 

Bij Terzani worden de lampen met hand gemaakt. Elke lamp is dan ook uniek en dit geeft het een extra dimensie. Bij elk ontwerp van Terzani hanteren ze dezelfde methodes bij het verwerken van glas en metaal in de lamp. Het doel achter elke lamp is dat deze samengaat met de omgeving waarin deze wordt geplaatst in combinatie met het uitstralen van een betoverend licht. Op die manier ontstaat er in elke kamer een continue interactie tussen lamp en ruimte.

Terzani Mizu en andere collecties

De verschillende collectie van Terzani worden in het zogeheten Terzani Lab gecreëerd. Een van de meest in het oog springende creaties van de Italiaanse designers is de Terzani Mizu collectie. Dit ontwerp vindt zijn inspiratie door weerspiegeling van het water. Unieke, betoverende waterdruppels dragen bij tot een inspirerend en uitdagend lichtpatroon. Het idee binnen deze collectie kan worden gezien als stromend licht. Naast de Terzani Mizu collectie heeft Terzani ook de Doodle collectie en Atlantis collectie. Ieder met een eigen, kenmerkende stijl.

Terzani verlichting in uw interieur? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de schitterende mogelijkheden van Terzani verlichting? Onze lichtarchitecten staan voor u klaar. Ook voor eventuele vragen bent u aan het juiste adres. Contact opnemen gaat gemakkelijk via (035) – 694 1005 of per mail via info@paardekooper-hulst.nl. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom om Terzani in het echt te bewonderen.

Bekijk ook deze merken