Tom Dixon

Tom Dixon

Bent u op zoek naar een Tom Dixon lamp? Dan ben u bij Paardekooper-Hulst aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen een prachtige selectie van Tom Dixon verlichting, maar kunnen u als expert in designverlichting ook voorzien van professioneel advies. We zijn zowel gespecialiseerd in interieur- als in exterieurverlichting.

Engels erfgoed

Tom Dixon is een Britse ontwerper die sinds 2002 werkt als Creative Director voor zijn eigen label. Onder dit label brengt hij verlichting, meubels en accessoires uit. Zijn streven om de Britse meubelindustrie nieuw leven in te blazen uit zich in kenmerken van het Engelse erfgoed in zijn werk. Zo maakt hij veel gebruik van organische vormen en  klassieke kleuren als goud, zilver en koper. Deze combinatie van vorm en kleur levert een elegant resultaat op, dat ondanks zijn simpele karakter écht de aandacht trekt. Dit wordt versterkt door de manier waarop hij met licht en reflectie speelt.

Tom Dixon hanglamp

Een iconische Tom Dixon lamp is de Copper Shade, een koperen, bolvormige hanglamp. Wederom een simpel, maar opvallend ontwerp, dankzij de reflecterende buitenkant van de lamp. Voor wie op zoek is naar een subtielere (hang)lamp, zijn er ontwerpen met een matte buitenkant. De vaak matzwarte buitenkant van deze lampen steekt prachtig af tegen de metaalkleur aan de binnenkant.

Tom Dixon bij Paardekooper-Hulst

Bij Paardekooper-Hulst doen we meer voor u dan enkel het maken van een diverse, interessante selectie van designlampen. Wij voorzien u namelijk ook graag van advies, zodat uw keuze voor verlichting perfect aansluit bij de rest van uw interieur. Met onze diepgaande kennis van de verschillende designermerken weten wij op basis van uw wensen en smaak precies welk merk en model bij u past.

Meer weten over Tom Dixon? Neem eenvoudig contact op

Interesse in een of meer van onze Tom Dixon lampen? Kom langs in onze showroom in Naarden-Vesting. Heeft u vragen over ons aanbod of de mogelijkheden? U komt eenvoudig met ons in contact via (035) – 694 1005 of info@paardekooper-hulst.nl.

Bekijk ook deze merken