Wever & Ducre

Wever & Ducre

Wever & Ducre is een modern, Belgisch lampenmerk dat begin jaren ‘80 tot stand is gekomen. Hun waarden zijn WErklust, VERtrouwen, ENthousiasme, DUrf en CREativiteit, samen dus Wever & Ducre. Bij Paardekooper-Hulst zijn we trots op de collectie die we van dit merk aanbieden. 

Wever & Ducre verlichting

Het merk haalt haar inspiratie uit mensen die net als zij houden van schoonheid, aantrekkelijk design en hoge kwaliteitsconstructies. Ze staan onder andere bekend om hun state-of-the-art LED’s die op zo’n manier verwerkt worden in hun ontwerpen dat deze geschikt zijn voor verscheidene settingen. Wever & Ducre heeft projecten gedaan voor bars, restaurant, hotels, kantoren, woningen, tuinen en terrassen. De lampen van dit merk zijn hét bewijs dat LED verlichting niet ongezellig is.

In het aanbod vindt u zowel decoratieve lampen als verlichtingsarmaturen waarbij functionaliteit voorop staat. Wever & Ducre verlichting kenmerkt zich door haar strakke, trendy karakter. Hierdoor doen de lampen het goed in moderne, minimalistische interieurs. De meer complexe lampen kunnen het beste omschreven worden als een mengeling van technologie, architectuur en kunst. Hiermee zijn ze de kers op de taart wat woonstyling betreft.

Wever en Ducre wandlamp

Bent u op zoek naar een strakke wandlamp voor in uw interieur? In de collectie vindt u vele verschillende varianten die tegen de wand kunnen worden geplaatst. Wilt u juist een statement maken met uw Wever en Ducre wandlamp? Dan kunt u kiezen voor een model dat van de muur afkomt óf een model dat opvalt door zijn technologische karakter. Deze type lampen passen door de vele verschillende uitvoeringen in vrijwel elk interieur.

Vragen of advies over Wever & Ducre? Neem contact op

Wilt u graag stylingadvies voor uw verlichting? Onze lichtarchitecten kunnen u alles vertellen over de trends op het gebied lichtarmaturen. Als u twijfelt wat het beste bij uw woning of kantoor past, kan een van onze experts bij u langskomen voor advies op maat. U kunt hier een afspraak maken. We zijn ook bereikbaar via telefoon (035) 694 10 05 en email info@paardekooper-hulst.nl.

Bekijk ook deze merken