White Line

White Line

Als u op zoek bent naar verlichting met een tijdloze uitstraling, dan zijn de opbouwspots van White Line ideaal. Bij Paardekooper-Hulst bent u natuurlijk aan het juiste adres voor dit stijlvolle merk spots. Verlichting van dit Belgische merk is uniek in zijn soort. De techniek achter de spots, de afwerking en de uitstraling dragen allemaal bij aan een luxe en strak design. We vertellen u graag meer over deze prachtige spots.

White Line verlichting

White Line verlichting kenmerkt zich door een strakke afwerking. Hoewel de collectie eigenlijk bestaat uit opbouwspots lijken ze eerder op inbouwspots. Hierdoor past de verlichting van White Line in ieder interieur. De naadloze afdekplaat geeft een luxe uitstraling die niet enorm opvalt in het interieur, maar net de juiste accenten meegeeft. Daarbij zijn de spots die worden gebruikt door White Line vervaardigd met de allernieuwste technieken. Niet voor niets hebben wij dit merk designverlichting in ons ruime assortiment.

Een strakke afwerking met White Line verlichting

Wanneer u lampen heeft geplaatst, wilt u dat deze lampen lang mooi blijven. Met White Line verlichting blijven de lampen zoals u ze destijds had aangeschaft. Het naadloze design is zo ontworpen dat de lampen ingebouwd zitten binnen een kader dat alle warmte opvangt. Deze warmte kan anders zorgen voor kwaliteitsverlies van de lamp. Kortom, met White Line blijven deze lampen prachtig binnen uw interieur passen.

Meer weten over White Line? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de prachtige verlichting van White Line of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Onze specialisten staan voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien. Contact opnemen is  eenvoudig. Telefonisch zijn wij bereikbaar via (035) – 694 1005 of mail ons op info@paardekooper-hulst.nl. Natuurlijk verwelkomen wij u ook graag in onze showroom in Naarden-Vesting.

Bekijk ook deze merken