Exclusieve woning verlichting

Paardekooper-Hulst kan uw woning volledig voorzien van luxe designverlichting. Wij beschikken over verschillende design armaturen die bij de inrichting en sfeer van uw woning passen. Bij een lichtadvies op maat wordt voornamelijk gekeken naar de verdeling van het licht, de uitstraling van de armaturen en de lichtopbrengst in de ruimte. Hierbij worden de armaturen ook qua stijl op elkaar afgestemd passend bij het desbetreffende interieur en uw specifieke wensen.

Bij Paardekooper-Hulst wordt voornamelijk gewerkt met A- merken op het gebied van designverlichting. Voor de functionele basisverlichting wordt veelal gekozen uit de merken zoals Occhio, Modular, Delta Light, Wever & Ducré. Voor decoratieve verlichting is er een breed scala aan merken waarmee wordt gewerkt zoals Occhio, CTO Lighting, Brokis, Secto, Brand van Egmond, Louis Poulsen, Tom Dixon etc.

Voor een geheel overzicht van al onze exclusieve verlichting bent u welkom bij ons in de showroom te Naarden-Vesting. In de showroom wordt in een persoonlijk advies de verschillende armaturen samengesteld welke speciaal voor uw woning kan worden toegepast. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw smaak, voorkeur en inrichting van de woning.

Bij Paardekooper-Hulst beschouwen ze het toepassen van de juiste design  verlichting in uw woning als een vakmanschap. De adviseurs kunnen u helpen bij het uitkiezen van de gewenste armatuur of de locatie bepaling daarvan. Wilt u advies over design verlichting voor het gehele huis? Zij komen bij u langs om de woning te voorzien van het best passende armatuur. Hierbij wordt er rekening gehouden met de ideale maatvoering die passend is voor uw woning. Niet elke ruimte is even groot en niet elke armatuur kan overal opgehangen of geplaatst worden. Met uw voorkeur in het achterhoofd kan de adviseur uw woning volledig voorzien van design verlichting. Hierbij kan er een geheel nieuwe mix worden samengesteld van verschillende armaturen die het juiste licht uitstralen.

Verschillende vormen design verlichting

Bij Paardekooper-Hulst zijn ze goed in het adviseren, presenteren en verkopen van hoogwaardige design verlichting. Hierbij kan gedacht worden aan armaturen voor aan het plafond, voor op de wand of staand op de grond. U bent bij hun van harte welkom in de showroom om de verscheidenheid aan keuze te aanschouwen en advies te krijgen van een adviseur onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Wilt u liever een adviseur spreken aan de telefoon? Dat kan natuurlijk ook. U kunt bellen met  (035) 694 10 05 en naar een adviseur vragen of een mail sturen naar info@paardekooper-hulst.nl.

Menu